烟台论坛-烟台社区

点这里注册
楼主: XXXTY

[找男友] Hope we can meet each other sooner

丶雾里看花 发表于 2016-6-30 14:59
大家把上面的英文用笔 圈一下     必考题

有怪的...........

uyfuyfb

飘过~~~~~~

XXXTY 发表于 2016-7-1 14:09
哦,是这样啊,那是应该开心一下

昂哼  哈哈   

Q 3463320692

头像被屏蔽

Frankly speaking you are a confident girl ,but it confuse me that you give less but want more.
What else telling you that i am ugly and short,naughty and horny,offenseive and mean BUT what i want is a preety girl with big boob?
So be calm down and be reality.Show up your advantage in this case so you can get  more attention.

菲多沙皇 发表于 2016-7-3 09:53
Frankly speaking you are a confident girl ,but it confuse me that you give less but want more.
What ...

i am not what you said. i dont want to show too much about myself here. i will give the best and all that i have to the person that i think is worth.  to others, just for a referance. what's more, it doesnt mean that the more advantage you show here, the more attention you willl get. let alone, the so called "advantage" .  anyway, thank you for your attention.

郭二鹏 发表于 2016-7-1 15:14
好难,不过勉强看懂了,哈哈

来自手机客户端

这么叼的英文征婚,牛,来加个好友,jackie585899

什么叫“有怪的”

I think we can get to know each other.WEXIN zhyg07

你好。我可以吗?烟台本地人。扣扣364026985

往事随枫 发表于 2016-7-5 20:40
I think we can get to know each other.WEXIN zhyg07

我看了一下你的帖子,发/回复那么多,没有合适的吗

jean101 发表于 2016-6-30 17:51
qq819154953 了解一下

你是在保时捷工作还是开保时捷还是目标是保时捷

XXXTY 发表于 2016-7-6 11:35
你是在保时捷工作还是开保时捷还是目标是保时捷

你猜猜看。。。。。

jean101 发表于 2016-7-8 06:51
你猜猜看。。。。。

看完你的帖子,你绝对不是开保时捷的,也不是在保时捷工作,至于另一个嘛,不发表任何观点。

删帖。此帖不再有效,谢谢关注。

删帖。此帖不再有效,谢谢关注。