烟台论坛-烟台社区

点这里注册

[找男友] Hope we can meet each other sooner

楼主

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?点这里注册

x
I am an ordinary girl. I have no special hobby. I am not very outgoing. If we are familiar with each other, then maybe I will talk a lot with you. I am not the so called sexy girl with beautiful face, long leg and slim body. Im ordinary but real and unparalleled.
I believe in fate. I hope my Mr. Right can also have bachelor degree (at least) with stable job. I hope he is more than 178cm high, Optimistic and positive and good patient.one of the most important is that he must respect our parents. For others I believe Destiny will give us the best arrangement.
我不是所谓的性感美女,没有所谓的漂亮脸蛋,大长腿和苗条的身材。我很普通,但是真实,独一无二。我希望等待的他是本科学历,身高>178cm,有稳定的工作,阳光,积极乐观,孝敬父母。我相信,命运会给我们最好的安排。

沙发

头像被屏蔽

板凳

地板

丶雾里看花 发表于 2016-06-30 14:59
大家把上面的英文用笔 圈一下     必考题

赞成????

qq819154953 了解一下

国家有关iuyhojgjkh

丶雾里看花 发表于 2016-6-30 14:59
大家把上面的英文用笔 圈一下     必考题

那你都记住了吗

你为什么笑的这么开心。。。。。。

XXXTY 发表于 2016-7-1 08:36
你为什么笑的这么开心。。。。。。

为啥不能笑的开心呢~~~

吤個胖侽孒 发表于 2016-7-1 11:09
为啥不能笑的开心呢~~~

可以开心的笑,但是因为啥呢?????

XXXTY 发表于 2016-7-1 11:21
可以开心的笑,但是因为啥呢?????

其实也没啥啊    好像俺都符合要求啊   所以就要开心一下啊  

完全看不懂这个英文啥意思,这要求肯定得能看懂的来

你能看懂下面汉语就OK了。完全就是下面的意思。标准英译汉。确实必考!

吤個胖侽孒 发表于 2016-7-1 11:54
其实也没啥啊    好像俺都符合要求啊   所以就要开心一下啊

哦,是这样啊,那是应该开心一下

暖暖的生活 发表于 2016-7-1 12:59
完全看不懂这个英文啥意思,这要求肯定得能看懂的来

要求跟英语完全没有关系

大本怎么着4级过了这英语能看懂算基本吧?

gio 发表于 2016-7-1 14:27
大本怎么着4级过了这英语能看懂算基本吧?

差不多啦

好难,不过勉强看懂了,哈哈

头像被屏蔽